Kapcsolat

 

“… vissza nem hozza őt már semmi sem, csak hangját halljuk halkan a szélben még,
búcsúzzunk el tőle méltón, kegyelettel, és emléke mindig elkísér…”

 

Tisztelettel köszöntjük a Tótkomlósi Naplemente Temetkezés honlapján.

Temetkezési vállalkozásunk Békés megyében, Tótkomlóson alakult, de mára már Csongrád megye legtöbb településén megrendelőink rendelkezésére állunk. Ügyfeleinket teljes odafigyeléssel és sok év szakmai tapasztalattal igyekszünk kiszolgálni, szolgáltatásaink körét a megrendelőink igényeinek megfelelően folyamatosan bővítjük.

Nagy gondot fordítunk arra, hogy szolgáltatásunk pontos, szakszerű, kegyelet teljes legyen.
Tudjuk, hogy szerettünk elvesztése az egyik legnagyobb csapás, ami embert érhet – szeretnénk ebben a nehéz helyzetben együtt érzően, tisztelettel, tudásunk, és hozzáértésünk legjavát adva a gyászoló családok segítségére lenni.

Fontos számunkra, hogy az ügyintézés, a temetés, a gyászszertartás legapróbb részlete is méltó legyen a végső búcsúhoz. Megmutatkozik ez az ügyintézőink udvarias és segítőkész hozzáállásában, munkatársaink kulturált, ápolt megjelenésében, elegáns formaruhájában, és abban a törekvésünkben, hogy minél szélesebb körű és egyre kiemelkedőbb minőségű szolgáltatással álljunk a megrendelőink rendelkezésére.

Célunk, hogy minél szélesebb skálán tudjunk a gyászoló családok segítségére lenni, hogy szolgáltatásunk ne csupán a temetések megrendezésére korlátozódjon.
Hisszük, hogy ebben a nehéz élethelyzetben minden jó szó, minden emberséges, tisztességes gesztus segít egy kicsit abban, hogy elviselhetőbbé és könnyebbé tegyük a gyásszal együtt járó lelki fájdalmat.

Visszahozni sajnos nem tudjuk elveszített hozzátartozóját, de tudásunk legjavát adva igyekszünk segíteni önnek a temetéssel kapcsolatos ügyek teljes körű intézésében, és reméljük, munkánkkal hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy a végső búcsú az elhunyt emlékéhez méltó, tisztelet teljes, és megnyugvást adó legyen.


Czirléné Kovács Tímea

ügyvezető igazgató


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.